Web kontroll

Weboldal szöveg és kép ellenőrzése

Meglévő weboldalt szakmai szemmel és kulcsszavak ellenőrzésével elemezzük. Javaslatot teszünk a változtatásra (tartalom, szavak, szöveg, szín, betűtípus)

Weboldal működésének ellenőrzése

Weboldal mély ellenőrzése annak érdekében, hogy a keresőmotorok minél hamarabb megtalálják a weboldalt és vonzza a látogatókat.

Auditálás

Speciális audit ellenőrző program lefuttatása a weboldalon, hogy kiszűrjük a minimális hibákat is, tökéletes weboldal álljon rendelkezésre.

szolgáltatás

WEBOLDAL SZÖVEG ÉS KÉP ELLENŐRZÉSE

Amikor egy weboldal lassul és nem látogatják, ez az első dolog, amit el kell végezni a weboldalon.

Egyes webhelyek nem megfelelő minőségű és mennyiségű szavakat,  mondatokat, képeket tartalmaznak, elavultak, szükséges frissíteni.  

WEBOLDAL MŰKÖDÉSÉNEK ELLENŐRZÉSE

Megfelelő szinten kell tartani a weboldalt, hogy a versenytársak ne körözzék le a céget. Időközönként, 2 évente ezt javasoljuk elvégeztetni.

A vevők hamarabb megtalálják a keresett terméket vagy szolgáltatást, ha ellenőrzött a weboldal. Ez a több vásárló szerzésének titka napjainkban egy megfelelő modern arculattal.

AuditÁLÁS

Szakképzettek vagyunk audit témakörben, így fontosnak tartjuk, hogy mindenkinek auditált honlapja legyen.

Kiváló szoftver programunk van, mely megállapítja a legkisebb hibát is a weboldalon, valamint minősítjük, hogy milyen szinten van a weboldal. Javaslatot teszünk a részleges vagy teljes javításra.

Érdeklődés

Van kérdése? Folyamatosan nyitottak vagyunk arra, hogy megbeszéljük a vállalkozása marketing kérdéseit,  újdonságait,  kreatív lehetőségeit, hogy mi miként tudunk segíteni.