rólunk


A Vojdesign családi vállalkozás, minden korosztályt képviselünk. Műszaki, közgazdász (marketing), külkereskedelmi és auditori végzettséggel rendelkezünk, kiváló eredménnyel elvégeztük Magyarország egyik kiemelkedő és igen sikeres WEBDESIGNER iskoláját.

20 éve foglalkozunk a marketinggel különféle területen és módszerekkel, valamint a fotózás régi ütőkártyánk, mely nélkülözhetetlen a jó minőségi marketing anyagokhoz és weboldalakhoz. A marketing anyagok szakmai felügyeletét is ellátjuk, olyan tartalommal legyen megtöltve, melyek valóságtartalma és szakmaisága 100%, hiszen a vevő bizalmát el kell nyerni.

Folyamatos auditori ellenőrzéssel csúcsformában tartjuk a weboldalakat, hogy minél több vásárló legyen. Rendkívül fontos a hirdetés is különféle platformokon, a social médiában lévő jelenlét szinte kötelező, a megjelenésben, tartalomban folyamatos segítséget nyújtunk. 

Judit

Webdesigner, SEO, weboldal auditor

Vivi

Webdesigner, photoshop

Zoli (ZIZU)

Fotózás, minősített weboldal audior, utóellenőrzés

Küldetésünk

Üdvözöljük! 

 

Judit, Vivi és Zoli a teljes csapatunk tagjai, rendelkezésre állunk az arculat, web design és web kontroll és marketing stratégia területen azon cégeknek, magánembereknek, akik egy igazán különleges és egyedi kontrollált, auditált, szakmailag jól összeállított arculatot, marketing anyagokat és weboldalt, honlapot szeretnének. 

Célunk, hogy az általunk összeállított anyag rendkívül könnyen frissíthető legyen és tökéletesen illeszkedjen a megrendelői igényekhez, elképzelésekhez. 

A marketing anyagok, weboldalak vevőcentrikus, látogató vonzó technikáját is beépítjük.  

 

Sok szeretettel várjuk megrendelőink között!

we, me, us-2078025.jpg
we, me, us-2078025.jpg

Rólunk mondta egy boldog ügyfelünk!

Nagy örömünkre szolgált, hogy megtaláltam az igazán ügyfélközpontú webdesigner céget, akik kiváló munkát végeztek a cégünk weboldalának modernizálásában, új arculatunk is lett. Nem is gondoltam, hogy mennyi hibát rejt egy pár éves honlap!
Schmidt Dóra
Intechnika Kft ügyvezető igazgató

Érdeklődés

Van kérdése? Folyamatosan nyitottak vagyunk arra, hogy megbeszéljük a vállalkozása marketing kérdéseit,  újdonságait,  kreatív lehetőségeit, hogy mi miként tudunk segíteni.