Grafika Design

Logó és névadás

Meglévő logót, cégnevet a trendnek megfelelően átalakítjuk, igény szerint módosítjuk, legyen modern cége marketingje.

Arculat készítése

Pillanatok alatt elkészítünk egy egyoldalas arculati útmutatót, mely mutatja a design-t, tipográfiát, hangulati elemeket.

Marketing anyagok

Névjegykártya, szórólapok, brossúrák, social médiában fotók, képek, szakmai vagy marketing szövegek készítése.

motorcycle, transportation, emblem-1905281.jpg

LOGÓ ÉS NÉVADÁS

Amikor céget alapít vagy modernizál, ha weboldala elöregszik, vagy még el sem készült, akkor javasolt a cég nevét és logóját elkészíttetni.

A mai trendnek megfelelő cégnév és logó, kiválóan szerepeltethető névjegykártyán, cégtáblákon, weboldalon és egyéb marketing anyagokban. Egy szép, szakmailag megfelelő logó utat nyit a megrendelők felé.

arculat készítése

Ez egy hatékony módja annak, hogy ötleteket gyűjtsünk, és közvetítjük a koncepció megjelenését és hangulatát az ügyfél számára.

A félreértések elkerülésére és a felesleges munkavégzésekre ellenszere, hogy arculati útmutató készül, mely egy vagy több oldalban is meghatározza, hogy a cég dolgozói milyen formában képviseljék a kommunikációt.

media, social media, apps-998990.jpg

marketing anyagok

A sikeres értékesítés kulcsa a megfelelő marketing anyagok elkészítése és megfelelő kommunikációs csatornákon történő hirdetése.

Szerezzen több ügyfelet marketing anyagokkal egy online (facebook, instragram, linked in) tartalmas hirdetésekkel. Építsen fel célközönséget és tartsa velük a kapcsolatot, kommunikáljon első kézből.

Érdeklődés

Van kérdése? Folyamatosan nyitottak vagyunk arra, hogy megbeszéljük a vállalkozása marketing kérdéseit,  újdonságait,  kreatív lehetőségeit, hogy mi miként tudunk segíteni.